Sjøsiden – Mosjøen

Utvidelsen

Sjøsiden står foran en betydelig utvidelse og oppgradering frem mot 2018. Totalt skal vi utvide med 10–12 butikker. De nye arealene vil gå over to plan, samt sammenbygging av de to eksisterende byggene. Flere av dagens leietakere utvider sine lokaler og i tillegg tilføres senteret og lokalmarkedet nye og spennende konsepter. Utbyggingen og utvidelsen av Sjøsiden forventes å være ferdig i god tid før julehandelen 2018.

Per i dag er det også planer om bygging av leiligheter på taket av senteret.

12.400
m² handel
3.200
m² bolig
9.675
m² parkering
Sjosiden_002
Sjosiden_003_-_reserve

Nytt bygg og ny identitet

Med de store endringene i bygningsmassen og det utvidede butikkutvalget ble det naturlig for oss å se på Sjøsidens rolle i Mosjøen og den visuelle identitet med nye øyne. Vi har ønsket å skape noe nytt og unikt som både innbyggere og ansatte kan være stolte av å kjenne seg igjen i.

Sjøsiden skal være inviterende og sørge for god stemning. Gjennom lagspill skal vi være med på å skape et levende sentrum der både sentrumsbutikker og butikkene i sentrum lykkes Det skal være god dialog mellom aktørene i sentrum der vi vil samarbeide om felles arrangementer. Senterledelsen skal være tilgjengelige og stille opp for de som trenger det.

moodboard-01

Handelsdestinasjon Mosjøen

13.258
Primærområde
16.045
Sekundærområde
81.104
Omsetning per innbygger
0,8 %
Årlig befolkningsvekst

Mosjøen er et knutepunkt på Helgelandskysten der nærhet til E6, jernbane og flyplass gjør byen til et kommunikasjonssentrum

Byen er et attraktivt etableringssted for næringsliv og tilflyttende, men også et vakkert og spennende reisemål for turister. Sjøsiden senter ligger strategisk plassert i den nordlige delen av Mosjøen sentrum og er byens eneste kjøpesenter. Senteret har god parkeringsdekning og enkel adkomst.

Byens koselige cafémiljø, senterets idylliske beliggenhet og umiddelbare nærhet til den sjarmerende trebebyggelsen i Sjøgata, gjør at Sjøsiden blir lokalbefolkningens førstevalg når det gjelder handel, hverdagshygge og opplevelser! Som regionssenter er også Sjøsiden senter et populært stoppested for hyttefolk og turister.

Med festivaler, arrangement og næringslivs-eventer gjennom hele året er Mosjøen en svært aktiv musikk- og kulturby.

 

 

Sjosiden_005

MOSJØEN ER NORGES GEOGRAFISKE MIDTPUNKT OG DEN ELDSTE BYEN I HELGELAND, EN BY I STADIG VEKST OG UTVIKLING

MO-Mosjøen_kart_skisse_02-01
MO_Nordland_kart_01-01
Sandnes, Tarjei-web

Tarjei Sandnes

Eiendomsdirektør Property Director tarjei@saltoeiendom.no 97180997 Last ned kontaktkort
Schage, Ewa-web

Ewa Storløkken Schage

Eiendomssjef Property Manager ewa@saltoeiendom.no 93039758 Last ned kontaktkort

Kontakt

Ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for deg.