Salto Siden Sist #3

saltosidensist

 

Vi skaper miljø for mer omsetning

Rutiner og systemer er kanskje ikke det mest spennende, men disse gir oss mer tid i hverdagen, til å gjøre oppgavene riktig den første gangen.Ved å ha de gode rutinene og de riktige systemene på plass,
gjør vi også en del av arbeidsoppgavene på en bedre måte, med en høyere kvalitet. I et samfunn hvor det stilles flere og flere krav, så er det viktig å ha dette på plass.

På forsommeren hadde vi en fin tur med hele Saltogruppen, til Vilnius. Vi la vekt på det sosiale og skapte gode bånd på kryss og tvers – fra nord til sør. I høst har vi gjennomført en god faglig samling med mange gode spørsmål og svar. Vi erfarer og vi utvikler oss hele tiden. Vi ønsker å bli et sterkt lag, være en god arbeidsplass og ikke minst en dyktig huseier for våre leietakere.
Høsten er en hektisk og morsom tid. Det er nå vi former forutsetningene for hvordan 2017 skal gjennomføres. Når målsettinger og budsjetter er på plass, har vi et godt verktøy for hverdagen i 2017. Det er viktig å ha fokus på hva vi skal gjøre, men også like viktig å vite hva vi ikke skal bruke tiden vår på, for å kunne prioritere riktig.

I høst har vi også rekruttert nye hoder til Salto. Vi gleder oss til at våre nye kollegaer, i både økonomiavdelingen, Salto Digitalbyrå og driftsavdelingen vil begynner på slutten av året.

Nyt en god kopp kaffe og få med deg litt kort om hva som har skjedd i Salto Siden Sist – trykk her