Schage vant gjev pris for Quadrum Business City i Vilnius

Salto Eiendom gratulerer sine eiere med gjev pris for Quadrum Business City i Vilnius. 

Det var under The Baltic Real Estate Awards i mai 2017, at Schage Real Estate mottok den prestisjetunge prisen «Best office & business development» i de baltiske land for Quadrum Business City. Det var The Baltic Real Estate Investment Forum som var arrangør og stod bak prisutdelingen som i år gikk av stabelen for tredje gang

Det miljøvennlige bygningskomplekset, Quadrum Business City, åpnet dørene 29. september i fjor og blir blant juryen ansett som det best utviklede kontorbygget i de baltiske statene. Totalt sett vurderte de 29 kommersielle anlegg som åpnet i Litauen, Latvia og Estland i 2016.

 – Denne anerkjennelsen og takknemligheten bekrefter vår fremtidsrettede tilnærming og at det å investere i bærekraftig og miljøvennlig teknologi er akkurat hva virksomheten vår og mennesker trenger, sier daglig leder i Schage Real Estate, Kjetil T. Hanssen.

 Videre forteller han at de aktuelle prisene nok en gang beviser at Litauen har både den raskeste voksende veksten i markedet, så vel som den sterkeste konkurransen for tjenestesentre i de tre baltiske land.

 – Noe som betyr at det kreves helt unike løsninger for å skille seg ut i markedet og bli lagt merke til, understreker Hanssen.

Her kan du lese hele saken og ser flere bilder fra bygget