Ny gavekortløsning hos Salto

I løpet av ett år selges det mange gavekort på Salto sine kjøpesentre. I desember er det naturlig høysesong og gavekort er en viktig kilde til trafikk gjennom resten av året.

Fleksibiliteten som et gavekort gir er populært hos den som er så heldig å få et. Samtidig som vi ser en positiv utvikling i salget, har vi også øynene åpne for utviklingen som skjer rundt mobile betalingstjenester. Vi vet at utviklingen går fort og det er derfor viktig for Salto å ha med seg de riktige leverandørene på laget. Vi skal alltid jobbe for å ha gode samarbeidspartnere som hjelper oss fremover og utvikler Salto.
Driftssikkerhet og utvikling var to viktige områder som lå til grunn når vi i høst valgte å bytte leverandører på både gavekortautomat og det fysiske gavekortet.
Microlog ble valgt som ny leverandør av hardware. Våre sentre har nå en kombinasjon av gavekortautomater og gavekort-PC installert. Gavekortautomatene er selvforklarende for kunden og har en høy driftsikkert, noe som er avgjørende i høysesong.
Som ny kortleverandør valgte vi Presend. Presend er en ledende aktør innen forhåndsbetalte gavekort innen retail i 10 land. Vi ser mange muligheter i fleksibiliteten som dette kortet har.

Vi er svært fornøyd med valget vi har tatt. Vi føler nå at vi har med oss to samarbeidspartnere på laget som er dynamiske, fremtidsrettet og innehar en høy kompetanse på sitt fagområde sier markedssjef Bente Vikenes.

 

 SAEI0002_Bykortet_Plakat_A4_trykk