Stortorvet – Kongsberg

32.364
m² areal
675
omsetning i MNOK
62
Butikker
460
P-plasser
1.87
Besøkende i mill.

Stortorvet har blitt enda større

Stortorvet gjennomgikk en betydelig utvidelse og oppgradering i 2007, og det har siden vært høy stabilitet blant leietagerne. Våren 2016 stod utvidelse av 1850 kvm ferdig. De nye arealene er i den sydlige delen av senteret. . Den interne logistikken har blitt mer praktisk og kundevennlig og vil styrke markedsposisjonen til Stortorvet ytterligere. Flere av dagens leietagere har utvidet sine lokaler og i tillegg tilføres senteret og lokalmarkedet nye spennende konsepter.

Stortorvet ligger strategisk plassert i Kongsberg sentrum. Med E134 på den ene siden og byens gågate på den andre, samt gåavstand til buss og togforbindelse, er senteret svært godt tilgjengelig for kundene. Den sentrale beliggenheten gjør Stortorvet til et hverdagssenter for byens befolkning og de 8000 som hver dag pendler til og fra ITparken. I tillegg er Stortorvet et regionssenter og et populært stoppested for turister og hyttefolk.

 

Aktuell hver dag

Visjonen til Stortorvet er «Aktuell hver dag». I dette ligger at Stortorvet er et stort hverdagssenter på Kongsberg. Målet til senterledelsen på Stortorvet er å skape en best mulig ramme for at leietakerne skal trives og drive lønnsomme butikker. Hovedfokus er å legge til rette for en optimal drift. I tillegg til markedsføring innebærer dette fokus på renhold, sikkerhet, vedlikehold og miljø. Fellesarealene skal skape trivsel for kundene og fremheve butikkene på best mulig måte.

stortorvet7

Omsetning pr. kategori

Sandnes, Tarjei-web

Tarjei Sandnes

Eiendomsdirektør Property Director tarjei@saltoeiendom.no 97180997 Last ned kontaktkort

Kontakt

Ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for deg.

Handelsdestinasjon

25.479
Primærområde
74.200
Omsetning per innbygger
1,4 %
Årlig befolkningsvekst

Kongsberg er Norges teknologiske hovedstad, og utviklingen knyttet til næringslivet i byen har vært imponerende

Kongsberg vokser kraftig og innbyggerne i byen har høyere lønnsinntekt og utdannelse enn gjennomsnittet i Norge. Kommunen har vedtatt en plan om å stimulere Kongsberg som regionssenter og handelsdestinasjon, og etterlever planen for «kompaktbyen Kongsberg». All handel skal skje i sentrum.

Stortorvet1