Sortland Storsenter – Sortland

12.224
m² areal
388
omsetning i MNOK
37
Butikker
275
P-plasser

Sortland Storsenter ligger midt i Sortland sentrum og er et av de største kjøpesentrene i Nord-Norge

Senteret er det største i sitt markedsområde og kan med sine 37 butikker tilby en variert butikkmiks med mange sterke merkenavn innen norsk varehandel – blant annet innenfor klær og mote. Senteret har både vinmonopol og dagligvare, samt flere populære spisesteder. Sentralt i senteret ligger «Glassgata» – en gågate med glasstak, som går gjennom senteret og gir en åpen og lys atmosfære.

 

Skape begeistring

På Sortland Storsenter har ledelsen fokus på å drive et sterkt og folkelig senter, som skaper begeistring utover det å dekke kundenes daglige handlebehov. Det settes stor fokus på service og hvordan man kan gi kundene «det lille ekstra». Senteret har en aktiv markedsføring og bruker kundeklubb, Facebook og nettannonsering – i tillegg til tradisjonell markedsføring i avis og senteravis.

Senteret har hatt omsetningsvekst hvert eneste år siden åpningen i 2004.

sortlan-1024x764

Omsetning pr. kategori

Hansen, Roy-web

Roy Hansen

Eiendomssjef Property Manager roy@saltoeiendom.no 90995160 Last ned kontaktkort
sortlandstorsenter.no

Kontakt

Ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for deg.

Et attraktivt handelssentrum

9.983
Primærområde
75.000
Omsetning per innbygger
1,0 %
Årlig befolkningsvekst

Sortland har i lang tid vært et aktivt og attraktivt handelssentrum i Vesterålen

Byen har hatt stor tilflyt av kunder fra nabokommunene, som har svært begrensede handelstilbud. Sortland har gjennom mange år ligget høyt oppe i forhold til detaljandelsomsetning per innbygger – faktisk høyere enn både Bodø og Tromsø. Næringslivet i Sortland preges av jordbruk og fiske, i tillegg til handel og servicenæringer. Sortland er også et godt besøkt turistmål.

Sortland_innvendig__handelgate