Sjøsiden Senter – Mosjøen

14.070
m² areal
287
omsetning i MNOK
25
Butikker
550
P-plasser
1.44
Besøkende i mill.

Sjøsiden senter ligger strategisk plassert i den nordlige delen av Mosjøen sentrum og er byens eneste kjøpesenter

Sjøsiden er også et regionssenter og et populært stoppested for både turister og hyttefolk. God parkeringsdekning og enkel adkomst gjør senteret svært godt tilgjengelig for kundene. Med inspirasjon fra byens cafémiljø og idylliske beliggenhet ved Øyfjellet og elva Vefsna, er Sjøsiden en populær handelsarena for både turister og fastboende.

På Sjøsiden finnes blant annet; dagligvare med post i butikk, vinmonopol, klær og sko, sport, leketøy, bokhandel, apotek, optiker og gullsmed. Byens koselige cafémiljø, senterets idylliske beliggenhet og umiddelbare nærhet til den sjarmerende trebebyggelsen i Sjøgata, gjør at Sjøsiden blir lokalbefolkningens førstevalg når det gjelder handel, hverdagshygge og opplevelser.

Sjosiden_003

Omsetning pr. kategori

Schage, Ewa-web

Ewa Storløkken Schage

Eiendomssjef Property Manager ewa@saltoeiendom.no 93039758 Last ned kontaktkort
sjosiden.no

Kontakt

Ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for deg.

Handelsdestinasjon Helgeland

13.258
Primærområde
16.045
Sekundærområde
81.104
Omsetning per innbygger
0,8 %
Årlig befolkningsvekst

Mosjøen er Norges geografiske midtpunkt og den eldste byen i Helgeland; en by i stadig vekst og utvikling

Byen er et kommunikasjonssentrum der nærhet til E6, jernbane og flyplass gjør byen til et knutepunkt for området. Mosjøen er også en av industribyene i Nordland med Alcoa aluminiumsverk som den fremste hjørnesteinsbedriften. Et attraktivt etableringssted for næringsliv og tilflyttende, men også et vakkert og spennende reisemål for mange turister som besøker byen hvert år. Med festivaler, arrangement og næringslivseventer gjennom hele året er Mosjøen en svært aktiv musikk- og kulturby.

Sjosiden_002