Odden Senteret – Grimstad

11.244
m² areal
296
omsetning i MNOK
32
Butikker
500
P-plasser
1.31
Besøkende i mill.

Oddensenteret ble etablert allerede i 1975, og utvidet til dagens størrelse i 1996

Senteret ligger meget sentralt ved havnen i Grimstad sentrum. For kunder som kommer sjøveien er det mulig å legge til ved kaien rett ved inngangen til senteret. Oddensenteret er meget veldrevet og består av et stabilt leietakerlag, der flere har vært på senteret helt siden åpningen. De fleste av byens mest populære butikker ligger på Oddensenteret. For byens innbyggere er senteret et attraktivt møtested, med enkel adkomst og gode parkeringsmuligheter.

 

Nærhet til kunder og ansatte

Oddensenteret er et lokalt kjøpesenter på bryggekanten i Grimstad. Du kjenner på atmosfæren når du går inn dørene her – hvor lokalbefolkningen møtes for en prat over en kaffekopp. Den lokale bonden selger frisk frukt og grønt, rett utenfor døren. På brygga får du kjøpt ferske reker rett fra fiskebåten og inne på senteret finner du det du ellers måtte trenge i hverdagen. Service, atmosfære og nærhet er hovedfokus til senterledelsen, som har et tett samarbeid med ”Grimstad min by”.

På Oddensenteret er den gode kulturen bygget fra innsiden og vi er stolte av å ha leietakere som har vært her helt siden senteret åpnet for 40 år siden.

_EA_8983

Omsetning pr. kategori

Sandnes, Tarjei-web

Tarjei Sandnes

Eiendomsdirektør Property Director tarjei@saltoeiendom.no 97180997 Last ned kontaktkort
odden.no

Kontakt

Ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for deg.

Grimstad – en spennende småby

21.301
Primærområde
75.000
Omsetning per innbygger
1,9 %
Årlig befolkningsvekst

I dag forbinder mange Grimstad med Universitet, forskning og teknologisamarbeid med næringslivet

Men det var møtet med havet som skapte Grimstad. Fortsatt er de maritime næringene svært viktige i kommunen. Godt klima og god jord la også grunnlaget for et landbruk som i samarbeid med utdanning og industri har skapt store verdier. Byen har over 21.000 innbyggere, med en befolkningsvekst på 1,5 % i gjennomsnitt hvert år de siste 10 årene. Dette er den høyeste befolkningsøkningen i Agderfylkene.

I 2010 åpnet det nye Universitetet i Agder i Grimstad og det nye studentmiljøet er meget positivt for utviklingen i byen og sentrum. Utbyggingen av E-18 mellom Kristiansand og Grimstad bidrar til at folk nå i større grad arbeider i Kristiansand, men bosetter seg i Grimstad. Sommerturismen i byen er betydelig og bidrar til høy omsetning i sommermånedene.

_EA_3428_pano