Berja Senter – Kongsberg

22.874
m² areal
257
omsetning i MNOK
11
Butikker
204
P-plasser
0.81
Besøkende i mill.

Berja Senter er et moderne kjøpesenter midt i Kongsberg sentruM

Senteret har en sentral plassering rett ved Knutepunktet med buss og togforbindelse. Området rundt Berja Senter har hatt en betydelig vekst og utvikling de siste årene.

Lokalene er gjennomgående med meget gode eksponeringsmuligheter. Direkte adkomst fra parkeringsplass til butikk. Flere av byens største forretninger er lokalisert på Berja Senter, bant annet Coop Mega med post i butikk. Berja Senter har årlig ca. 1 million kunder. I tillegg til stor utendørsparkering har Berja Senter også et flott og moderne parkeringshus.

 

Enkel og effektiv handel

Her finnes god overflateparkering, for en rask handel, samt en stor parkeringskjeller. Forretningene er lokalisert i hyggelige omgivelser ute på gateplan og inne i senteret. Berja Senter har fokus på god fagkompetanse kombinert med god service.

Berja_senter_025

Omsetning pr. kategori

Sandnes, Tarjei-web

Tarjei Sandnes

Eiendomsdirektør Property Director tarjei@saltoeiendom.no 97180997 Last ned kontaktkort
berja.no

Kontakt

Ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for deg.

Handel i sentrum

25.479
Primærområde
74.200
Omsetning per innbygger
1,4 %
Årlig befolkningsvekst

Kongsberg er Norges teknologiske hovedstad, og utviklingen knyttet til næringslivet i byen har vært imponerende

Kongsberg vokser kraftig og innbyggerne i byen har høyere lønnsinntekt og utdannelse enn gjennomsnittet i Norge. Kommunen har vedtatt en plan om å stimulere Kongsberg som regionssenter og handelsdestinasjon, og etterlever planen for «kompaktbyen Kongsberg». All handel skal skje i sentrum.

Berja_senter_017